Export Talk /Izvozni zajtrk v Sloveniji

Export Talk Kranj
Export Talk Kranj

V okviru projekta Connect SME Plus (Interreg V-A Slovenija - Avstrija 2014-2020) vas vabimo na IZVOZNI POGOVOR, ki bo v ponedeljek, 17. junija 2019, ob 9. uri v sejni sobi OOZ Kranj.

 

Vabilo s programom najdete spodaj priponki. Na izvoznem zajtrku se bomo pogovarjali o pomembnosti izvoza ter o izvoznih izzivih MSP-jev, pri tem pa nam bosta s svojimi bogatimi izkušnjami na področju mednarodnega poslovanja pomagala strokovnjaka mag. Gerlinde Gahleitner in mag. Miran Breznik ( podjetje ABA Avstrija)  ter  Jernej Dvoršak, svetovalec pri Babeg (spodbujanje investicij na avstrijskem Koroškem).

 

Med gosti bo pa tokrat zelo zanimiva oseba; g. Drago Lemut, dolgoletni direktor in lastnik  inovativnega, izvozno usmerjenega  podjetja LE-TEHNIKA iz Kranja.  G. Lemut je bil podjetnik leta, nagrajenec gospodarske zbornice ter prejemnik številnih damačih in mednarodnih priznanj. Glavni produkti podjetja so zunanje luči (za ulico), specialni hladilniki (-200 °C - za vodenje raket in v jeklarski industriji ) ter kamere za nočno gledanje. Bogate izkušnje gosta, ki je tudi sicer zelo zanimiva oseba saj govori kar 17 jezikov, ima tudi hotel in njegov sin ima podjetja na Kitajskem. Po zaključku je tudi možen razgovor z njim, lahko pa si boste ogledali tudi njegove poslovne prostore.

Ne zamudite tega zanimivega izvoznega pogovora!

 

Prosimo, da zaradi naročila pogostitve potrdite svojo udeležbo do petka, 14. junija 2019 do 10. ure.

lp

Martina Jenko

strokovna sodelavka

 

OOZ Kranj

C. Staneta Žagarja 37, Kranj

 

tel.: 04/2818-314

fax: 04/2818-313

 

e-naslov: martina.jenko@ozs.si