MOS Celje v znamenju Connect SME PLUS

OOZ Kranj
OOZ Kranj
Novotel d.o.o.
Novotel d.o.o.
dvorana L1 - MOS
dvorana L1 - MOS
Ograje Kočevar d.o.o.
Ograje Kočevar d.o.o.
MOS Celje
MOS Celje

Danes, 12. septembra 2018, smo v okviru projekta Connect SME Plus, na Celjskem sejmu izvedli že drugi dogodek z namenom motiviranja MSP za vključitev v brezplačno usposabljanje za učinkovito in samostojno nastopanje na tujih trgih. Predstavnici vodilnega partnerja v projektu - OOZ Kranj, Daniela Žagar in Barbara Rupar, sta prisotnim predstavili projekt ter javno povabilo za vključitev v  prihajajočo čezmejno šolo internacionalizacije, preko katere želi projekt okrepiti čezmejno poslovno povezljivost MSP v obmejnih območjih programa Interreg Slovenija – Avstrija.

Na dogodku sta sodelovala tudi predstavnik podjetja Novatel d.o.o., Jernej Kenda, ter predstavnica podjetja Ograje Kočevar d.o.o., Zdenka Pečnik Kočevar, ki sta predstavila svoji izkušnji poslovanja v tujini. Slednji bi lahko združili pod misel gospoda Kende, ki pravi, da je kljub oviram in težkim preizkušnjam na trgu, potrebno »verjeti, upati in biti trmast«, tudi pri čezmejnem poslovanju. Dogodek je lepo zaokrožil predstavnik projektnega partnerja NETS, d.o.o., Uroš Gunčar, ki je poudaril, da mora biti podjetje, če želi uspeti, odlično. Prav poslovni odličnosti pa je namenjen en celotni modul prihajajoče čezmejne šole internacionalizacije.    

Javno povabilo malim in srednjim podjetjem za vključitev v čezmejno šolo internacionalizacije je odprto še do  21. septembra 2018. Več o javnem povabilu in prijavi nanjo si lahko preberete na spletni strani www.oozkranj.com oziroma nas kontaktirate na elektronski naslov connect@oozkranj.com.